Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu! Odabrane proizvode želimo da sa ponosom dugo godina koristite. Svesni smo da se nekad pogreši u izboru ili predomisli. Iz tog razloga predvideli smo mogućnost zamene proizvoda i odustajanja od kupovine prema sledećim pravilima: 

BOMAR Prodavnice

Ukoliko ste proizvod kupili u nekoj od naših prodavnica imate mogućnost da u roku od 30 dana od dana kupovine proizvode zamenite za druge ekvivalentne vrednosti. Mogućnost odustajanja od kupovine ne postoji. Zamena se može izvršiti na bilo kom BOMAR prodajnom mestu po Vašem izboru. 

KUPOVINA NA DALJINU

Proizvodi poručeni online, telefonom ili mejlom mogu se zameniti za druge ekvivalentne vrednosti u roku od 30 dana.

Od kupovine na daljinu možete i odustati u roku od 14 dana od kupovine, pri čemu Vam vraćamo novac.

Proizvode kupljene na daljinu donestite radi vraćanja ili odustajanja u BOMAR prodavnicu po Vašem izboru gde će biti izvršen pregled proizvoda. Ukoliko nam pošaljete takve proizvode poštom na adresu pošiljka će Vam biti vraćena. 

PREDUSLOVI ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA ZAMENU I ODUSTAJANJE OD KUPOVINE:

Prihvatićemo vraćene proizvode isključivo ukoliko ste ih samo probali, kao u prodavnici, nikako ukoliko ste ih nosili i koristili. Proizvodi će prilikom preuzimanja biti provereni da li su nošeni, korišćeni ili oštećeni. 

Preduslov za realizaciju ovog prava je da uz proizvod priložite neoštećeno originalno pakovanje, garanciju i račun, a zamena se može izvršiti jedanput.

Zamena minđuša iz higijenskih razloga nije moguća.

Poklon kartice se ne mogu unovčiti.

Gravirani proizvodi se ne mogu zameniti niti se od njihove kupovine može odustati. Takvi proizvodi su personalizovani nakon prodaje i smatraju se finalnom prodajom.

Ukoliko ste proizvod primili kao poklon, novac će biti vraćen licu koje je platilo proizvod.

Refundiramo cenu proizvoda, ne i troškove poštarine i manipulacije.

Novac će biti vraćen na način kako ste izvršili uplatu. Ukoliko ste plaćanje izvršili uplatom na račun, biće nam potrebne instrukcije za uplatu prema Vama (podaci o Vašem bankovnom računu). Ukoliko ste plaćanje izvršili platnom karticom novac će biti vraćen na karticu kojom ste izvršili uplatu.

© 2023 BOMAR. Sva prava zadržana.