0 Artikala

Trenutni iznos porudžbine: 0,00 RSD

 

Svaki naš proizvod rezultat je višegodišnjeg razvoja i posvećenosti nas i naših ino partnera, očekujemo da i Vi najmanje toliko godina uživate u njima. Da bi uživanje bilo potpuno pozivamo Vas da se informišete o Savetima za negu i održavanje.

Na ovoj stranici pročitajte više o prednostima garancije koju dobijate u BOMARu.  

Svi naši proizvodi dolaze sa internacionalnom i domaćom garancijom. Period važenja garancije varira u zavisnosti od proizvoda i naznačen je u garantnom listu koji dobijate prilikom kupovine. Bliži uslovi garancije određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije, našim Pravilnikom o rešavanju reklamacija, a sažet opis se može pogledati i u samom garantnom listu.

Garancija pokriva nesaobraznost proizvoda, odnosno greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, više sile, posledica pokušaja dorade ili popravke proizvoda u neovlaštenom servisu. Ukoliko je reklamacija uvažena otklanja se:

  • Popravkom
  • Zamenom proizvoda za identičan ili adekvatan drugi proizvod iste vrednosti
  • Povratom novca 

BOMAR je nosilac garancije i ovlašteni servisni centar za satove iz našeg portfolija, kupljenje u BOMAR prodavnica ili na zvaničnim prodajnim mestima.

 

Pravo na garanciju se može ostvariti uz popunjen reklamacioni list, prezentaciju proizvoda i fiskalnog računa. Zahtev za reklamaciju se može uložiti na svim BOMAR prodajnim mestima, kod naših ovlaštenih ritejlera ili direktnim slanjem u naš centar za rešavanje reklamacija. Ukoliko proizvoda šaljete direktno u naš Centar za rešavanje reklamacija putem pošte ili kruirske lsužbe, BOMAR ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu

 

Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju Vaša prava koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača. 

 

Za više informacija kontaktirajte: servis@bomar.rs

Preuzmite pravilnik o rešavanju reklamacija 

Preuzmite reklamacioni list 

Savete za negu i održavanje pogledajte na 

Top