Svaki naš proizvod rezultat je višegodišnjeg razvoja i posvećenosti nas i naših ino partnera, očekujemo da i Vi najmanje toliko godina uživate u njima. Da bi uživanje bilo potpuno pozivamo Vas da se informišete o Savetima za negu i održavanje.

Na ovoj stranici pročitajte više o prednostima garancije koju dobijate u BOMAR-u.  

Svi naši proizvodi dolaze sa internacionalnom i domaćom garancijom. Period važenja garancije varira u zavisnosti od proizvoda i naznačen je u garantnom listu koji dobijate prilikom kupovine. Bliži uslovi garancije određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije, našim Pravilnikom o rešavanju reklamacija, a sažet opis se može pogledati i u samom garantnom listu.


Garancija pokriva nesaobraznost proizvoda, odnosno greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, više sile, posledica pokušaja dorade ili popravke proizvoda u neovlašćenom servisu. Ukoliko je reklamacija uvažena otklanja se:

  • Popravkom
  • Zamenom proizvoda za identičan ili adekvatan drugi proizvod iste vrednosti
  • Povratom novca 

BOMAR je nosilac garancije za sve satove iz našeg portfolia i ovlašćeni servisni centar za satove koji su kupljeni na zvaničnim prodajnim mestima.

Pravo na garanciju se može ostvariti uz popunjen reklamacioni list, prezentaciju proizvoda i fiskalnog računa. Zahtev za reklamaciju se može uložiti na svim BOMAR prodajnim mestima, kod naših ovlašćenih ritejlera ili direktnim slanjem u naš centar za rešavanje reklamacija. Ukoliko proizvode šaljete direktno u naš Centar za rešavanje reklamacija putem kurirske službe, BOMAR ne snosi odgovornost za eventualna oštećenja nastala u transportu

Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju Vaša prava koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača. 

Za više informacija kontaktirajte: servis@bomar.rs

Preuzmite pravilnik o rešavanju reklamacija OVDE

Preuzmite reklamacioni list OVDE

Savete za negu i održavanje satova pogledajte na linku OVDE

Savete za negu i održavanje modnog nakita pogledajte OVDE

© 2023 BOMAR. Sva prava zadržana.