Besplatan servis za poklone
Satovi i nakit su tradicionalno vredni i smbolički pokloni. Kako bi Vam trenutke darivanja učinili posebnim, a zadovoljstvo odabira poklona nezaboravnim, pripremili smo niz dodatnih usluga. Odaberite neku od ponuđenih opcija našeg servisa za poklone i bez dodatnih troškova personalizujte Vaš poklom i obradujte Vaše najbliže.

Isporuka na željeni datum

Bliži se godišnjica, rođendan ili neki drugi važan datum? Poručite poklon danas, a nama recite kada želite da bude isporučen. Organizovaćemo isporuku na željeni datum u budućnosti. 

Poklon Kartice

Niste sigurni koji sat će se više dopasti osobi kojoj poklanjate ili želite da poklonite više – slobodu izbora. Odlučite se da poklonite Poklon karticu i tako osobi koju želite da obradujete ostavite mogućnost da sama odabere poklon.

Personalizacija

Učinite Vaš poklon jedinstvenim, ličnim i prepoznatljivim. Personalizacija u vidu gravure na poleđini sata, staklu, kopči ili pločici omogućava Vam da proizvod koji poklanjate sadrži Vašu posvetu. Za više informacija kontaktirajte: info@bomar.rs

Čestitka

Ukoliko nam posebno naglasite sa proizvodom ćemo isporučiti poklon čestitku koju možete popuniti Vašom ličnom porukom i upakovati zajedno sa poklonom.

Poklon pakovanje

Svi naši proizvodi dolaze u originalnom poklon pakovanju. Ukoliko proizvod poručujete online sa svakim isporučenim proizvodom dobićete poklon kesu koja će biti upakovana posebno tako da Vama prepuštamo zadovoljstvo da upakujete poklon. Ukoliko nam naglasite da se proizvod isporučuje na adresu osobe koja prima poklon, proizvod će biti isporučen već upakovan u poklon pakovanje. U tom slučaju, paket će sadržavati garantni list, ali ne i račun.

© 2023 BOMAR. Sva prava zadržana.