KARIJERA U BOMARU

NAŠ ZADATAK JE DA VAS INSPIRIŠEMO
Naš tim je sastavljen od pojedinaca koji dele zajedničku strast prema poslu i spremni su da svakodnevno inspirišu kolege, poslovne partnere i klijente. Kada postanete član BOMAR tima, postajete član jedne velike porodice koja funkcioniše po jednostavnom principu: zbir ličnih postignuća i ljubavi pokreće našu kompaniju.

Naša misija je da podstičemo indiviualnost i preduzetništvo svakog zaposlenog i zato tražimo saradnike koji teže izvanrednim rezultatima. Od saradnika, bez obzira na poziciju na kojoj rade očekujemo da stalno preispituju i otkrivaju nove načine da unaprede svoje radno mesto, a samim tim i menjaju kompaniju čiji su deo. Pružamo svakodnevnu priliku da se uči i napreduje. Svesni smo da je Vaš lični napredak ključ uspeha naše kompanije, zato svakodnevno radimo na usavršavanju naših kadrova kako kroz eksterne, tako i interne seminare i obuke.
Pomno pratimo šta i kako radite u želji da prepoznamo i nagradimo posvećenost poslu, lično zalaganje i rezultate: Posebnu pažnju posvetili smo izgrađivanju kulture vrednovanja koja podrazumeva da pojedinci, timovi i kompletna organizacija postižu maksimalne rezultate na spontani i održivi način. Iz tih razloga, možemo se pohvaliti stimulativnim nagrađivanjem koji Vas čini motivisanim da unapređujete Vaše rezultate.

Mi u BOMARu trudimo se da inspirišemo i pronađemo talentovane saradnike bez obzira na njihovo radno iskustvo. Prepoznajemo da različita životna iskustva i pogledi na svet donose nov kvalitet u našu kompaniju i zato tragamo za saradnicima sa različitim radnim biografijama koji se kod nas mogu ostvariti i ostaviti trag. Bez obzira da li kod nas počinjete karijeru kao pripravniki, učenik ili već potvrđeni profesionalac pružamo Vam fleksibilnu, uzbudljivu i stimulativnu karijeru u različitim oblastima.
Ako želite da postanete deo našeg tima, pošaljite Vašu biografiju sa naznakom za koje radno mesto ste zainteresovani na info@bomar.rs:

Prodavac

Menadžer prodavnice

Komercijalista

Lekar Specijalista oftalmolog

Medicinska sestra

Odaberite i mesto rada: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Zemun, Pančevo, Čačak, Inđija i Vrbas

DIREKCIJA Direkcija je mesto na kome se sabiraju ideje i donose odluke koje našu kompaniju vode ka stalnom uanpređenju poslovanja. Pravi ljudi na ovim mestima na najbolji način prezentuju kompaniju i povezuju u skladnu celinu klijente, kolege, poslovne partnere i dobavljače: ako ste dokazali da u saradnji sa okruženjem pravite izvanredne rezultate kod nas su Vam otvorena vrata. Odaberite Vašu poziciju i pošaljite Vašu biografiju sa naznakom za koje radno mesto ste zainteresovani na info@bomar.rs:

Grafički dizajner

IT Menadžer

E-Commerce Menadžer

Koordinator Postprodajnih usluga

Časovničar

Šef knjigovodstva

Knjigovođa

Magacioner

Kurir

© 2023 BOMAR. Sva prava zadržana.