PODEŠAVANJE NARUKVICA

Veoma je važno da sat skladno obavija ručni zglob jer tako obezbeđuje prijatno nošenje i izgleda savršeno. Satovi sa kožnim i silikonskim narukvicama prilagođavaju se svakom zglobu dok satovi sa metalnim narukvicama obično zahtevaju jednostavnu proceduru individualnog podešavanja. Rado to činimo za Vas, bez dodatnih troškova, na jedan od dva moguća načina:

OPCIJA 1

Ukoliko ste odabrali sat sa metalnom narukvicom i poručili ga pouzećem rado ćemo podesiti narukvicu pre slanja tako da savršeno odgovara Vašem ručnom zglobu. Dovoljno je da nas prethodno obavestite o obimu Vašeg ručnog zgloba. Najjednostavnije ga možete izmeriti trakom ili koncem, pri čemu na tako dobijeni obim dodajte pola cantimetra kako narukvica ne bi bila previše tesna.

Ukoliko ste sat poručili kao poklon, osobi koja ga je primila možete preneti da nam se slobodno javi kako bi podesili narukvicu. Ili nam dostavite njen kontakt kako bi je mi pozvali par dana nakon uručenja da učini isto i da nas poseti kako bi joj podesili sat. 

U veoma retkim slučajevima kada je narukvicu potrebno proširiti možete računati da ćemo to učiniti stim što dodatne segmente u tom slučaju obezbeđujemo od proizvođača i obavestićemo Vas o roku i uslovima proširenja.

OPCIJA 2

Sat kupljen u BOMARu možete bilo kada besplatno podesiti prema Vašem ručnom zglobu u nekom od naših 20 prodajnih objekata. 

Imajte u vidu da nije uvek moguće narukvicu podesiti idealno na daljinu, čak i ako su mere dobre i iz tog razloga je ponekad potrebno dodatno podešavanje u prodavnici. Ovo je besplatna dodatna usluga i iz tog razloga ne možemo obezbediti kompenzaciju ukoliko je podešavanje takvo da zahteva dodatno.

Povedite računa da uvek sačuvate skinute segmente jer jednog dana mogu zatrebati. Takođe, satovi sa narukvicama podešenim na neautorizovanim mestima ne mogu biti predmet zamene i odustajanja.

Usluga podešavanja narukvice je besplatna, ali obezbeđenje dodatnih segmenata može izazvati dodatne troškove.

© 2023 BOMAR. Sva prava zadržana.