0 Artikala

Trenutni iznos porudžbine: 0,00 RSD

Longines satovi

TAG HEUER Satovi

Avangarda, prestiž, preciznost su suština TAG Heuera. Ali pre svega, tu je strast! To je ono što kuca u srcu svakog TAG Heuer sata. TAG Heuer je renomirani švajcarski proizvođač satova s tradicijom koja traje više od 150 godina. Njihove satove odlikuje vrhunski bezvremenski dizajn i kvalitet. U svakoj kolekciji koja izađe iz njihove manufakture prepoznaje se TAG Heuerova mešavina inovacije, tradicije i avangarde.

TAG Heuer je doneo brojne izume u proteklih 150 godina istorije  časovničarstva i proizvodnje satova kroz stalnu težnju ka perfekcionizmu i inovativnosti,  održavajući jaku vezu između kompanije kakva je danas i ljudi koji su je kroz istoriju oblikovali.

TAG Heuer proizvodi predstavljaju kombinaciju sporta i glamura, snage, lepote i simbol su prestiža i luksuza.

Mnoge svetski poznate osobe iz sporta i showbusinesa nosile su titulu TAG Heuerovog ambasadora od Steve McQuena preko Brad Pitt, Uma Thurman, Lewis Hamilton, Tiger Woods, Leonardo Di Caprio. Trenutno su Tag Heuerovi Ambasadori Cristiano Ronaldo, Jenson Button Maria Sharapova, David Geta, Cara DL, Martin Garix, kei Nishikori…... Svima njima je zajednička čvrsta odlučnost da postignu svoje najviše ciljeve, probijajući granice mogućeg uz težak rad, disciplinu i mentalnu snagu.

Saznaj više

Više informacija na: www.tagheuer.com

Top