0 Artikala

Trenutni iznos porudžbine: 0,00 RSD

PRAVO NA ZAMENU I ODUSTAJANJE

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu! Odabrane proizvode želimo da sa ponosom dugo godina koristite. Svesni smo da se nekad pogreši u izboru ili predomisli. Iz tog razloga predvideli smo mogućnost zamene proizvoda i odustajanja od kupovine. 

U oba slučaja, prihvatićemo vraćene proizvode isključivo ukoliko ste ih samo probali, kao u prodavnici, nikako ukoliko ste ih nosili i koristili. Proizvodi će prilikom preuzimanja biti provereni da li su nošeni, korišćeni ili oštećeni. Preduslov za realizaciju ovog prava je da uz proizvod priložite neoštećeno originalno pakovanje, garanciju i račun.

 

BOMAR prodajna mreža

U roku od 7 dana od kupovine imate mogućnost da proizvode zamenite za druge ekvivalentne vrednosti. Zamena se može izvršiti u BOMAR prodajnom mestu gde ste proizvod kupili.

 

KUPOVINA NA DALJINU

Proizvodi poručeni online, telefonom ili mejlom mogu se zameniti za druge ekvivalentne vrednosti u roku od 14 dana . 

Od kupovine na daljinu možete i odustati u roku od 14 dana od kupovine, pri čemu Vam vraćamo novac. 

Mogućnost odustajanja važi za sve proizvode kupljene na daljinu, osim za Poklon kartice. 

Ukoliko ste proizvod primili kao poklon, novac će biti vraćen licu koje je platilo proizvod.

Refundiramo cenu proizvoda, ne i troškove poštarine i manipulacije.

Novac će biti vraćen na način kako ste izvršili uplatu. Ukoliko ste plaćanje izvršili kreditnom karticom ili uplatom na račun, biće nam potrebne instrukcije za uplatu prema Vama (podaci o Vašem bankovnom računu).

Proizvode kupljene na daljinu donestite radi vraćanja ili odustajanja u BOMAR prodavnicu po Vašem izboru gde će biti izvršen pregled proizvoda. Ukoliko nam pošaljete takve proizvode poštom na adresu pošiljka će Vam biti vraćena.

Top